Velkommen til frivilligcenter Samsø

Bliv FrivilligBliv medlem

Bliv frivillig

Tag del i de mange fællesskaber på Samsø – find det rigtige frivilligjob for dig lige her!

Kurser og rådgivning

Frivilligcentret tilbyder rådgivning til foreninger og andre frivillige initiativer om fx rekruttering af frivillige, fundraising, bestyrelsesarbejde mv. Vi afholder løbende kurser for frivillige på tværs af foreninger. Læs mere her!

Vi følges på Samsø

Er det lidt svært at komme i gang? Få en følgeven – så bliver det lettere og sjovere. Vi matcher mennesker med fællesinteresser, så de kan følges til en fritidsaktivitet.

Find et fællesskab

I Samsøs Socialkompas kan du finde et samlet overblik over fritidsaktiviteter, hjælpetilbud og fællesskaber, du kan blive en del af.

 

Projekter og aktiviteter

Her kan du læse om de aktiviteter og projekter, frivilligcentret er en del af.

Selvhjælp

En selvhjælpsgruppe er et fællesskab, hvor mennesker kan bearbejde deres udfordringer i mødet med andre, der står i samme livssituation, eller som har været igennem noget lignende. Frivilligcentret starter løbende forskellige selvhjælpsgrupper. Læs mere her.

Nyheder

Tilmeld dig nyhedsbrevet fra frivilligcentret og få besked om aktuelle kurser, nye aktiviteter og ny viden, der er relevant for dig, der interesserer dig for frivillighed og foreningsliv.

Om os

Frivilligcenter Samsø er organiseret som en afdeling i SamBiosen. Frivilligcentret arbejder ligesom de øvrige frivilligcentre i Danmark for at styrke, udvikle og synliggøre foreningslivet og frivilligheden lokalt. Læs mere om frivilligcentret her.

Sponsorer