Vores tilgang til mad

Mad for os handler essentielt om sundhed og velvære for alle. Vi elsker mad, vi elsker at lave det, formidle det, og selvfølgelig at spise det.

Vi vælger økologiske og biodynamiske produkter hver gang, at det er muligt. Vi er dog også meget bevidste om, at mindske tiden vores råvarer transporteres. Derfor vælger vi hellere spidskål fra Samsø end økologiske fra Spanien. Da vi hører til på Samsø vælger vi produkter fra Samsø først, dernæst regionalt og til sidst nationalt.

Vi hader tilsætningsstoffer, kunstig farve og andre ingredienser, der er lavet på en kemifabrik.

Alle, der arbejder i SamBiosens køkken deler den samme overbevisning, og arbejder målrettet mod, at god mad, sunde vaner og viden omkring madlavning er tilgængeligt for alle.

Vi laver mad fra hele verden, med råvarer tæt på.

Fællesspisning

Fællesspisning i SamBiosen er et hyggeligt arrangement hver onsdag kl. 17:30-19:30 august-april, med fokus på lækker mad, god stemning og nye bekendtskaber. Maden laves af SamBiosens køkkenteam.

Onsdag er en aktiv dag i huset. Her er ofte foredrag eller andre arrangementer, og der er gang i dans, håndbold, bordtennis, skydning, fitness mm. Så kom med og få noget godt mad på et børnevenligt tidspunkt af vores meget søde frivillige.

Menuen offentliggøres løbende på vores sociale medier. Se mere om vores tilgang til mad øverst på siden. Tilmelding skal ske på sms til 61 72 31 71 eller på sedlen på opslagstavlen ved caféen senest onsdag kl. 14:00.

 

TIDSPUNKT

Onsdage kl. 17:30 – 19:30 fra august til april.

 

PRISER

0-12 år: 40 kr.

13-100 år: 75 kr.

 

 

FORPLEJNING TIL ARRANGEMENTER

Afholder du et arrangement, hvor I ønsker forplejning så leverer SamBiosens køkken, hvad I skal bruge. Kontakt os på cafe@sambiosen.dk eller på telefon 61 72 31 71 for mere information om sortiment mv.

Til kampe, stævner osv.

Har I en vigtig kamp i weekenden eller et stævne, hvor I synes, at det vil være fedt at køkkenet holder åbent, så kontakt os og lav en aftale herom på info@sambiosen.dk eller på telefon 61 72 31 71.

 

 

brug køkkenet i SamBiosen

Menukort til møder og arrangementer

Læs vores menukort her

Har du et arrangement som kræver noget andet, så skriv til cafe@sambiosen.dk og lad os få en snak om hvad der kan lade sig gøre.

 

 

Kampe, stævner osv.

Vi vil meget gerne holde SamBiosens køkken åben til jeres kamp eller stævne. Kontakt os for at lave en aftale herom.

Det kan I gøre for at hjælpe:

  • Giv os besked i så god tid som muligt, så vi kan nå at skaffe hænder.
  • Lav aftaler for hele sæsonen. Faste aftaler er lettest at planlægge og sammen løfter vi i flok.
  • Hjælp selv med at finde frivillige til caféen. Måske kan forældre, bedsteforældre eller andre hjælpe til i SamBiosens køkken, når klubben har stævne.

 

Kontakt os på info@sambiosen.dk eller 61 72 31 71

 

fællesspisning

Tidspunkt:

Onsdage kl. 17:30 – 19:30 fra august til april. 

PRISER

0-12 år: 40 kr.

13-100 år: 75 kr. 

SamBiosens café er registreret hos fødevarestyrelsen.
Du kan altid finde vores smileyrapport på findsmiley.dk

 

Caféen er renoveret med tilskud fra Lokale Aktionsgrupper, LAG i 2018 under projektet “Service i SamBiosen”. Projektet har til formål at etablere en café, som kan skabe liv, glæde og god stemning i huset, til glæde for de mange brugere. Derudover har caféen til formål at gøre huset og dets aktiviteter endnu mere attraktive og tiltrække nye brugere.

Den Europæiske Landbrugsfond for Udvikling af Landdistrikterne: Danmark og Europa investerer i landdistrikterne

Læs mere om den Europæiske Landbrugsfond for udvikling af landistrikterne her:

https://ec.europa.eu/agriculture/rural-development-2014-2020_da

SMAG SAMSØ

Smag Samsø er...

DET SKER

Se kommende arrangementer i SamBiosen.

FACEBOOK

Følg os på Facebook hér.