Samsø Fritid

Et årskort til hele sommer-husstanden
Opret brugerKøb nu

    SAMSØ FRITID

 

Ét årskort til fritidssamsinge, der gælder hele husstanden

Samsø Fritid er et tilbud til fritidssamsinge og gæster, der ønsker at være aktive under opholdet på Samsø, samtidig med at støtte op om det lokale foreningsliv. Årskortet er nemlig en videreudvikling af kontingentet i det almindelige foreningsliv, som giver besøgende på Samsø muligheden for at deltage i forskellige aktiviteter gratis eller til nedsat pris.

 

Samsø Fritid giver adgang til:

  • Fri adgang til Samsø Fitnesscenter
  • Fri adgang til alle pay & play aktiviteter; badminton de fleste lørdage hele året rundet
  • Fri deltagelse på holdet linedance
  • Fri lån af skateboards og løbehjul
  • Rabat på Samsø Hoppeland for op til 3 børn ad gangen
  • Rabat på baneleje af padelbanen

 

Årskortet er ikke personligt, men er tilknyttet husstanden (op til 5 personer ad gangen), og kan derfor både benyttes, når du selv er i sommerhuset, men også når det er lejet ud. Et Samsø Fritid årskort kan derfor også være et trækplaster for at leje et sommerhus.

Medlemskabet koster 1.500 kr. og gælder et helt kalenderår fra oprettelsesdatoen. Du kan oprette dig her på siden, eller kontakte os på 61 72 31 71 // info@sambiosen.dk

 

OBS! Sommerhusejere som bor på Samsø kan også købe årskortet til deres sommerhus, men det er kun personer som ikke bor på Samsø, der kan bruge årskortet, da det er et særligt tilbud til fritidsbrugere.

SAMSØ FRITID

Er du fritidssamsing eller sommerhusejer på Samsø? Samsø Fritid er et årskort, som giver hele husstanden adgang til alle Sambiosens aktiviteter hele året rundt.

PAY AND PLAY

Book online og betal kun for det du prøver.

 

FITNESS GÆSTEKORT

Træn i fitness når du vil. Der er åbent hver dag fra kl. 8-22. Køb et gæstekort fra 50 kr.