Frivilligcenter Samsø

HELE ØENS FRIVILLIGCENTER

Vi følges på Samsø

Er du til boldspil, billedkunst, bridge eller noget helt andet?

Samsø har mange forskellige aktiviteter at byde på. Måske går du allerede til noget i din fritid, eller måske er det lidt svært at komme i gang?

Frivilligcentrets indsats “Vi følges på Samsø” vil gøre det lettere at komme i gang med en fritidsaktivitet. Vi sætter folk med fælles interesser sammen, som så følges til en fritidsaktivitet i en periode. Vi kalder det følgevenner.

“Vi følges på Samsø” er for dig, der er over 18 år og gerne vil:

  • i gang med en fritidsaktivitet – måske er det svært på egen hånd, måske vil du bare gerne følges med en.
  • gøre det lettere for et andet menneske at komme i gang med en fritidsaktivitet ved at følges med vedkommende i en afgrænset periode.

Kontakt Pernille og hør mere!

Tlf.: 71 79 83 06

Mail: pernille@sambiosen.dk

Faktaboks

“Vi følges på Samsø” er et 2-årigt projekt, SamBiosen har fået midler til fra Trygfonden. Projektet startede 1. august 2022 og slutter 31. juli 2024.

I løbet af projektperioden vil vi matche frivillige følgevenner, som deler interesser og ønsker at komme i gang med en aktivitet i en forening eller i aftenskolen. Følgevennerne følges til aktiviteten i en afgrænset periode.

Vi vil også arrangere fællesarrangementer for alle følgevenner og hjælpe med at starte nye ativiteter op, når der er brug for det.