Bliv frivillig

Tilmeld dig her

Sammen løfter vi i flok

 

Her kan du tilmelde dig, hvis du har lyst til at være frivillig i SamBiosen.

Vi har tre overordnede grupper vi mangler frivillige til:

  • Fællesspisning
  • Samsø Hoppeland
  • Events

Ved at skrive dig op som frivillig i en eller flere af grupperne siger du blot ja tak, til at få mails, når vi mangler frivillige til konkrete opgaver. Du er dermed ikke tvunget til at tage en vagt, bare fordi du er med i gruppen. Men vi håber selvfølgelig, at du har lyst til at hjælpe – om det så bare er én vagt – dét gør en kæmpe forskel for os! Du kan læse mere om, hvilke arbejdsopgaver det indebærer at være med i de forskellige grupper herunder.

 

Frivillig grupper

Fællesspisning

Hver onsdag kl. 17:30 – 19:30 fra slutningen af august – april har vi fællesspisning i SamBiosen, og her har vi brug for to frivillige pr. gang til at stå for klargøring af caféområdet, servering af mad og betaling herfor.

Vagterne er 2,5 – 3 timer lange og du har altid min. én anden i køkkenet sammen med dig. Vi laver maden inden du møder ind på vagt, og så skal vi selvfølgelig nok sætte dig ind i hvilke opgaver du skal varetage. Det kræver altså ingen særlige forudsætninger for at være frivillig til fællesspisning.

Som tak for hjælpen får du som frivillig gratis aftensmad de dage du hjælper til.

Vi bestræber os på, at lave vagtplaner af 4 måneders varighed, det er selvfølgelig forståeligt, hvis man mod forventning bliver forhindret, så længe der sørges for at finde en afløser.

Har du nogle spørgsmål så kontakt os på info@sambiosen.dk // 61 72 31 61

Samsø Hoppeland

Tag en vagt og få 2 børn gratis i hoppelandet

Samsø Hoppeland holder åbent i skolernes ferier; vinterferie, påskeferie, sommerferie og efterårsferie.

Som frivillig dækker man enten vagter i caféen, hvor man serverer snacks, drikkevarer og let mad, samt håndterer betaling for entré. Derudover er der også en frivillig, der skal føre tilsyn i hoppeland. Det vil sige, at man holder øje med, at alt foregår på forsvarlig vis, samt betjener rodeotyren, hvis nogle ønsker at prøve den.

Vagterne er 3 timer lange, og man er altid minimum to personer på vagt i hoppeland samtidig, så der er altid en man kan spare med. Og så hjælper vi selvfølgelig alle sammen hinanden for at få det hele til at køre rundt.

Det kræver ingen særlige kompetencer at være frivillig i hoppeland, og vi skal nok sørge for den nødvendige oplæringen. Altså kan ALLE være med.

Som tak for hjælpen kan man få to børn gratis i hoppeland per vagt man tager.

Har du nogle spørgsmål så kontakt os på info@sambiosen.dk // 61 72 31 61

Events

I SamBiosen har vi nogle gange store arrangementer, som kræver frivillige. Det kan være meget forskelligartede events, men som eksempler kan blandt andet nævnes Frivilligfesten, store sportsarrangementer som EM i fodbold, julefrokoster mm.

Opgaverne kan spændet vidt, såsom:

– Transport af ting

– Stå i bar

– Opsætning/nedtagning

– Og mange andre ting

 

Det kræver altså ingen særlige evner for at være frivillig til events – tværtimod er diversitet i frivilliggruppen kun en fordel! Så hvis du er frisk på, at hjælpe til, så tøv ikke med at melde dig.

Har du nogle spørgsmål så kontakt os på info@sambiosen.dk // 61 72 31 61