Samsø Street

En løbehjuls- og skateboardklub
Tilmeld dig nu

Velkommen til Samsø Street – Løbehjuls- og Skateboardklub

 

Samsø Street – Løbehjuls- og Skateboardklub arrangerer fælles træninger og camps, studieture til fede Street Spots i Danmark samt arbejde med en god klubånd i området omkring Skateparken ved SamBiosen.

Som medlem får du adgang til at deltage i alle foreningens aktiviteter.
Medlemskab er personligt, pr. udøver pr. kalenderår.

Klubben er nystartet og drives af forældre.

Er du forælder til en spirende “rider” som elsker at køre i skateparken, så meld dit barn til og meld dig selv under fanerne her i klubben. Vi er hyggeligt løst organiserede og sørger for at planlægge aktiviteter osv. fra kantstenen i skateparken.

Vi prøver altid, at have kaffe på kanden til forældre.

Skateparken er et offentlig tilgængeligt område for alle og det kræver selvfølgelig ikke medlemskab at køre i parken. Som medlem i denne forening får du mulighed for at være med i de sjove aktiviteter vi arrangerer og du bakker op om udviklingen af god klubånd i skateparken.

Om klubbens aktiviteter

Klubben er som sagt ny og derfor ligger alting ikke fast, men vi bestræber os på, at:

  • Arrangere camps på weekenddage med dygtige instruktører udefra 4-5 gange om året. Instruktørerne kommer og lærer tricks fra sig, så vores Riders (dem som kører) får en masse nyt at øve sig på og nogle gode rollemodeller.
  • Kommende camps: 
  • 02. Maj kl. 11-17 (skate og løbehjul)
  • 29. Maj kl. 11-17 (Skate og løbehjul)
  • 19. Juni kl. 11-15 Besøg af Batiste Co. (ALL SKATE dag. Alle skater og der er låneboards til alle)
  • 27-28. Juli: Sommercamp.

 

  • Fælles træningsdag for de mindste ca. 1 gang om ugen på initiativ fra jer forældre. Der er pt. ingen træner til dette, men vi mødes og kører på banen sammen. Så er det ekstra hyggeligt. Der er kaffe på kanden til forældre og det er også her de voksne lige kan snakke lidt om næste aktivitet i klubben. Tidspunktet aftales på vores Samsø Street – Forældre gruppe på Facebook.

 

  • Studietur til de store skateparks i DK ca. 2 gange om året. Vi planlægger at komme til Streetdome i haderslev, Omega Skatehal i Aarhus (ved Skatepro), Kraftværket i kolind, en af de fede StreetMekka’er og sikker flere steder.

 

  • God klubånd og “mesterlære” i skateparken. Vi skal hjælpe de unge og børnene med at lære af hinanden, tale pænt til hinanden og være gode til at invitere nye riders indenfor.

 

  • Street-ordbog for “dumme forældre”. Vi arbejder på at få lavet en ordbog til de forældre, som ikke aner hvad deres børn snakker om når de siger, “team-rider”, tail-whip, Scooter, barspin, kickflip, ollie eller andre streetrelaterede udtryk.

 

* Kontingentet vil dække dele af udgifterne til arrangementerne, men der vil også være en brugerbetaling på deltagelse i f.eks. en camp eller en studietur.

Faktaboks

Adresse
Pillemarksvej 1 (skateparken)

 

Kontakt
Jeppe Dam Skriver (23328611)

 

Forældregruppe på Facebook, hvor al planlægning sker
Link til gruppen

 

Åbningstider
Kom og kør i skateparken når du vil.

 

Interesseliste for fritidssamsinge og andre nysgerrige
Vi udsender nyhedsbreve om kommende arrangementer en gang imellem til denne interesseliste. Tilmeld dig her

 

* Arrangementer meldes ud til medlemmerne og via interesselisten.