Samsø Går i hundene 2024

Samsø går i Hundene 2024

 

OVERNATNING:  du kan  tilmelde dig gratis overnatning, skriv en mail til os@kremmer.dk med navn, mobil og antal hunde og dage du ønsker at overnatte, senest den 1/10.   vi gør opmærksom på at overnatning foregår i fælles lokale med andre deltagere og man skal selv sørge for underlag og sengetøj. vi håber at overnatningsstedet ligger i umiddelbart sammenhæng med Sambiosen. er der spørgsmål kontakt Inge på mobil 40271056

 

Vi glæder os til et par dejlige dage i hundens tegn.

samsø går i hundene den 2-3 november 2024

Den 2-3 november går Samsø i hundene, og man er meget velkommen til at komme og kigge i Samsø Idrætshal det er gratis for to benede.

Lørdag:   Heelwork to music og freestyle

Søndag:  Rally

Vi skal også kåre Samsøs sødeste hund (tilmelding i lotteriboden)

Heelwork to Music – også kaldet Dog Dancing – er en hundesport, hvor hund og fører sammen udfører en koreografi, som passer til et stykke musik. Der er to discipliner. Heelwork To Music, hvor hunden hele tiden arbejder tæt på hundeføreren, og freestyle, hvor alt er tilladt.

​Rally-lydighed er, som navnet antyder, en hundesport baseret på lydighedsøvelser, men til forskel fra almindelig lydighedstræning lægges der her ikke så stor vægt på præcision, men derimod på samarbejde mellem hund og fører. Det betyder, at man både i træning og i konkurrencer skal udtrykke glæde og positivitet.

Samsøs sødeste hund: Lørdag kl. 14.00  her skal hunden absolut ikke kunne noget som helst andet end at være sød, så alle kan være med , der er tilmelding på dagen 13.30-13.55 vi kårer den lørdag kl 14.00

Kom og kig i hallen og se alle de fantastiske dygtige hunde, Vi har selvfølgelig lotteri , med masser af fede præmier der er sponseret af lokale og hundefoder firmaer, og Cafeen er åbent.

 

DELTAGER INFO

Her på siden vil vi løbende skrive så snart vi har div. info omkring weekenden . Har du planer om overnatning, anbefaler vi at man i god tid booker overnatning, hvor hund er tilladt, og bestiller plads til færgen.

fra sjælland : https://www.samsoelinjen.dk/

fra Jylland: https://www.tilsamsoe.dk/

vi afholder  “Samsø går i hundene” over to dage.

 

DIV. INFO

AFTENSMAD LØRDAG kan vi desværre ikke tilbyde i år. Hvis man vil ud og spise kan vi anbefale , Laden i Nordby, der må man have hund med.

I cafeen til frokost vil der være, kage og lidt mad m.m. Caféen er åbent kl 11-15 begge dage

 

 

Faktaboks

  • Det hele foregår indendørs i opvarmet hal med gulvtæppe.
  • Der er mulighed gratis overnatning i et fælles lokale.medbring selv madras .(tilmelding senest den 1/10)       
  • spørgsmål – ring til  Inge mobil 40271056 
  • lotteri med masser af fede præmier
  • Der er cafeteria, hvor man kan købe mad, kaffe, kage m.m.
  • Vi kårer Samsøs sødeste hund lørdag kl. 14 

Tak til vores sponsorer