Samsø Går i hundene

Samsø går i Hundene 2020

 

Samsø går i hundene den 17. og 18. oktober 2020

Den 17. og 18. oktober går Samsø i hundene, og man er meget velkommen til at komme og kigge i Samsø Idrætshal det er gratis for to benede.

lørdag: kl.  11.00  til ca.kl. 17.00   Heelwork to music og frestyle

Søndag:  kl. 11.00 til ca. kl. 17.00 Rally

Søndag :   kl. 13  kårer vi Samsøs sødeste hund

Heelwork to Music – også kaldet Dog Dancing – er en hundesport, hvor hund og fører sammen udfører en koreografi, som passer til et stykke musik. Der er to discipliner. Heelwork To Music, hvor hunden hele tiden arbejder tæt på hundeføreren, og freestyle, hvor alt er tilladt.

​Rally-lydighed er, som navnet antyder, en hundesport baseret på lydighedsøvelser, men til forskel fra almindelig lydighedstræning lægges der her ikke så stor vægt på præcision, men derimod på samarbejde mellem hund og fører. Det betyder, at man både i træning og i konkurrencer skal udtrykke glæde og positivitet.

Samsøs sødeste hund, her skal hunden absolut ikke kunne noget som helst andet end at være sød, så alle kan være med , der er tilmelding på dagen tiden annonceres senere.

Kom og kig i hallen og se alle de fantastiske dygtige hunde, Vi har selvfølgelig lotteri , med masser af fede præmier der er sponseret af lokale og hundeforder fimaer, og Cafeen er åbent.

 

DELTAGER INFO

Her på siden vil vi løbende skrive så snart vi har div. info omkring weekenden . Har du planer om overnatning, anbefaler vi at man i god tid booker overnatning, hvor hund er tilladt, og bestiller plads til færgen.

fra sjælland : https://www.samsoelinjen.dk/

fra Jylland: https://www.tilsamsoe.dk/

vi afholder  “Samsø går i hundene” over to dage.

 

DIV. INFO

AFTENSMAD LØRDAG : Har du lyst at deltage i vores hyggelige fællesspisning som vi har oppe i hallen lørdag aften, kan du tilmelde og betale her, vær opmærksom på at du skal blive medlem                                              af SIK først , det er dog gratis 😊

Menu: kalkun gryde med ris, salat og hjemmebagt flutes pris 85 kr.

Tilmeld dig aftensmad her senest 14/10.

SHUTLLEBUS: Du kan tilmelde dig afhentning/ bringning til færge her, det er gratis,  send mail om hvilken færge afgange du benytter. mail : annisminde@gmail.com

OVERNATNING:  du kan  tilmelde dig gratis overnatning, skriv en mail til os@kremmer.dk med navn, mobil og antal hunde og dage du ønsker at overnatte, senest den 10/10.   vi gør opmærksom på at overnatning foregår i fælles lokale med andre deltagere og man skal selv sørge for underlag og sengetøj. vi håber at overnatningsstedet ligger i umiddelbart sammenhæng med Sambiosen. er der spørgsmål kontakt Inge på mobil 40271056

 

Vi glæder os til et par dejlige dage i hundens tegn.

Faktaboks

  • Det hele foregår indendørs i opvarmet hal med gulvtæppe.
  • Der er mulighed gratis overnatning i et fælles lokale.medbring selv madras .(tilmelding senest den 10/10)       
  • spørgsmål – ring til  Inge mobil 40271056 
  • lotteri med masser af fede præmier
  • Der er cafeteria, hvor man kan købe mad, kaffe, kage m.m. 
  • Der er shuttlebus til færge. tilmelding her på siden.
  • Fællesspisning lørdag aften , tilmelding her på siden..
  • Vi kårer Samsøs sødeste hund
  • Der bliver afholdt finale på Samsø i  ” 6+”

Tak til vores sponsorer

SMAG SAMSØ

Smag Samsø er...

DET SKER

Se kommende arrangementer i SamBiosen.

FACEBOOK

Følg os på Facebook hér.