Tag foreningen med til fest!

Kære foreninger og frivillige grupper på Samsø.

Vi vil gerne invitere jer alle sammen til en stor fest fredag den 29. September på den nationale frivillig fredag i SamBiosen kl. 18:00-02:00.

Vi fejrer og anerkender, at så mange mennesker på vores lille ø yder en frivillig indsats og er med til, at holde vores samfund livligt og et dejligt sted at bo.

Sidste år havde vi et brag af en fest og det får vi igen i år! Vi får besøg af det bundmusikalske TV-2 Kopiband, Nutidens Unge, som har spillet lang og rige tyndt siden 2003. De har blandt andet også gæstet Brundby Rockhotel og Samsø Festtivalen i deres storhedstid i 2010’erne. I dag er de måske ikke helt unge længere, men hvem er også det… Bandet har også et lokalt medlem. Måske kan I gætte hvem det er?

 

Hvorfor holder vi Frivilligfest hvert år?

På Samsø er vi ikke uendeligt mange mennesker og vi er afhængige af hinanden. Vi er afhængige af, at have en medmenneskelig kultur, hvor vi hjælper hinanden. Derfor er det utroligt vigtigt for øen, at så mange mennesker engagerer sig og hjælper til frivilligt i den ene eller anden sammenhæng.

Dette frivillige engagement må vi ikke tage for givet! Og derfor synes vi det må være på sin plads, at vi én gang om året holder en stor fest i fællesskab og fejrer frivilligheden på Samsø.

 

Fest program

Vi sørger for 2 retters lækker mad og så har vi hyret god live musik – Nutidens Unge – TV2 Kopi band.

Dørene åbner kl. 18:00, hvor vi byder på en velkomstdrink. Vi sætter os til bords kl. 1830. Festen slutter når vi ikke gider mere, dog senest kl. 02:00.

 

Foreninger, køb billetten til jeres frivillige

Vi håber at alle foreninger på øen vil tage denne anledning til sig, og bruge den til at anerkende jeres frivillige ved at invitere dem med til festen!

En af pointerne med festen er, at vi gerne vil samle så mange frivillige til festen på én gang og dermed give de frivillige en oplevelse af at være en del af en større gruppe, der alle gør en frivillig indsats på Samsø.

Man er meget velkommen til at bruge festen som en sæsonstart, midtvejsfest eller afslutning og få et bord, hvor I kan sidde sammen og hygge jer.

Alle som yder en frivillig indsats enten i forening, som besøgsven, med Nabohjælp eller lign. er inviteret til festen. Der skal ikke vises nogen dokumentation for at man er frivillig. Bare køb en billet!

 

 

Billet og Pris

Prisen for festen er 200 kr. pr. person.

Prisen dækker 2 retters mad, livemusik og alt det praktiske omkring sådan en fest.

Festen er i øvrigt støttet af Samsø Kommunes §18 midler til frivilligt socialt arbejde.

Du kan købe en billet her:

 

 

Bliv frivillig til Frivilligfesten

Selv til en frivilligfest er der brug frivillige for at få det hele til at fungere.

Vi har brug for nogle, som vil hjælpe til i baren og nogle, der vil hjælpe til med opstilling eller oprydning.

Du kan melde dig som frivillig ved at ringe til SamBiosen på 61 72 31 71.

 

Har I spørgsmål, så kontakt os I SamBiosen på 61 72 31 71