Tag foreningen med til fest!

Kære foreninger og frivillige grupper på Samsø.

Vi vil gerne invitere jer alle sammen til en stor fest lørdag d. 8. oktober i SamBiosen kl. 18:00-02:00, hvor vi fejrer og anerkender, at så mange mennesker på vores lille ø yder en frivillig indsats og er med til, at holde vores samfund livligt og et dejligt sted at bo.

På Samsø er vi ikke uendeligt mange mennesker og vi er afhængige af hinanden. Vi er afhængige af, at have en medmenneskelig kultur, hvor vi hjælper hinanden. Derfor er det utroligt vigtigt for øen, at så mange mennesker engagerer sig og hjælper til frivilligt i den ene eller anden sammenhæng.

Dette frivillige engagement må vi ikke tage for givet! Og derfor synes vi det må være på sin plads, at vi én gang om året holder en stor fest i fællesskab og fejrer frivilligheden på Samsø.

 

 

Fest program

Vi sørger for 2 retters lækker mad og så har vi hyret både live musik og Café Kølbert (Se link til de sjove tjenere her) til at komme og underholde os.

Festen starter kl. 18:00 og slutter når vi ikke gider mere, dog senest kl. 02:00.

 

 

Hvem er inviteret

Vi håber at alle foreninger på øen vil tage denne anledning til sig, og bruge den til at anerkende jeres frivillige ved at invitere dem med til festen!

En af pointerne med festen er, at vi gerne vil samle så mange frivillige til festen på én gang og dermed give de frivillige en oplevelse af at være en del af en større gruppe, der alle gør en frivillig indsats på Samsø.

Man er meget velkommen til at bruge festen som en sæsonstart, midtvejsfest eller afslutning og få et bord, hvor I kan sidde sammen og hygge jer.

Alle som yder en frivillig indsats enten i forening, som besøgsven, med Nabohjælp eller lign. er inviteret til festen. Der skal ikke vises nogen dokumentation for at man er frivillig. Bare køb en billet!

 

 

Billet og Pris

Prisen for festen er 175 kr. pr. person.

Prisen dækker 2 retters mad, livemusik, Café Kølbert og alt det praktiske omkring sådan en fest.

Festen er i øvrigt støttet af Paraplyforeningen, Samsø Idræt og Kultur med 10.000 kr. og Samsø Kommunes §18 midler til frivilligt socialt arbejde med 21.000kr.

Du kan købe en billet her:

 

 

Bliv frivillig til Frivilligfesten

Selv til en frivilligfest er der brug frivillige for at få det hele til at fungere.

Vi har brug for nogle, som vil hjælpe til i baren og nogle, der vil hjælpe til med opstilling eller oprydning.

Du kan melde dig som frivillig ved at ringe til SamBiosen på 61 72 31 71.

 

 

Sidste gang vi havde fest

Var i efteråret 2019 (lige inden corona brød ud), hvor vi vi var samlet i Kultursalen til et brag af en fest med livemusik og 2 retters mad. 

Vi håber vi kan gentage successen igen i år, her 3 år senere. Nu skal det være!

 

 

 

Har I spørgsmål, så kontakt os I SamBiosen på 61 72 31 71

SMAG SAMSØ

Smag Samsø er...

DET SKER

Se kommende arrangementer i SamBiosen.

FACEBOOK

Følg os på Facebook hér.