Samsø Fitnesscenter

Et medlemskab i Samsø Fitnesscenter giver adgang til vores flotte center 16 timer i døgnet samt mulighed for at deltage på holdtræning i Bodybike og Bodytoning.
Bliv medlemKøb gæstekort

Samsø Fitnesscenter

Samsø Fitnesscenter er et foreningsfitnesscenter drevet af frivillige. Det betyder, at alle instruktører, medhjælpere og bestyrelse arbejder ulønnet. Kontingenterne i centret bliver brugt på vedligeholdelse og optimering af faciliteterne.
Et medlemskab i Samsø Fitnesscenter giver adgang til vores flotte center 16 timer i døgnet samt mulighed for at deltage på holdtræning i Bodybike og Bodytoning. Vores dygtige instruktører står klar til at vejlede dig og kan ved ønske lave et personligt træningsprogram.

Centret er udstyret med et flot udvalg af kredsløbsudstyr heriblandt løbebånd, cykler, romaskiner, crosstrainere m.m.

Styrketræningsområdet er ligeledes veludstyret med et udbud af træningsmaskiner, frivægte/håndvægte, vægtstænger og vægtskiver, kettlebells og meget mere. Centret har også et squat rack, smith maskine og curl bænk.

Som medlem i Samsø Fitnesscenter har du direkte medindflydelse på udviklingen via din stemmeret på vores årlige generalforsamling.
Vi er altid åben for nye forslag, og kan altid bruge nye instruktører og medhjælpere.

Vision
Samsø Fitnesscenter er en frivillig forening der gør en forskel for medlemmerne.

Vi skaber et fællesskab for alle medlemmer der bygger på ansvar, anerkendelse og udvikling.

Vi vil skabe de bedst mulige rammer i samarbejde med vores medlemmer og skabe nye aktiviteter til fælles glæde for alle.

Værdier
Udvikling
Fælleskab
Ansvar

Kontakt foreningen

Bliv medlem eller køb gæstekort

Gæstekort
Det er muligt at købe gæstekort til Samsø Fitnesscenter.

Der tilbydes følgende gæstekort:
Dagskort (gældende fra købstidspunktet og indtil kl. 22)
3 dags gæstekort
7 dags gæstekort
30 dags gæstekort
30 dags gæstekort – voksen + barn

Køb dit gæstekort til Samsø Fitnesscenter her

Medlemskab
Et medlemskab i Samsø Fitnesscenter giver adgang til vores flotte center 16 timer i døgnet samt mulighed for at deltage på holdtræning i Bodybike, Bodytoning og Kettlebells. Vores dygtige instruktører står klar til at vejlede dig og kan ved ønske lave et personligt træningsprogram.

Ønsker du et medlemskab i Samsø Fitnesscenter følger her en vejledning til indmeldelse.

Tilmeld dig et hold nu

Bodybike
Tidspunkt
Mandag og onsdag kl. 18.00-19.00

Bodybike er for alle!
Som nybegynder får du vejledning i, hvordan du indstiller din cykel korrekt. Vi træner individuelt, sammen, deler glæden, energien og bliver alle i bedre form dag for dag. Instruktørerne Christina, LP, Martin og Malene er alle uddannede bodybike instruktrøer. De fokuserer alle på omhyggelighed, god instruktion, masser af kreativitet og svedige rytmer.

Nice to know
Fornuftig beklædning er f.eks. cykelshorts og t-shirt. Hvis ikke du har dine egne cykelsko, kan du låne et par i centret. Medbring gerne en vanddunk og et lille håndklæde, så du kan få noget at drikke og tørre sveden af din pande undervejs.

Book din første bodybike time her

NB! For at beholde din plads på holdet, skal du sidde på cyklen min. 10 min før start. Har du booket en cykel, men er ikke dukket op 10 min. før start, kan cyklen benyttes af en anden bruger.

Bodytoning
Tidspunkt
Hver tirsdag kl. 17.30-19.00 i Kultursalen.

Bodytoning er træning af HELE kroppen med egen kropsvægt eller lette redskaber. Det er en effektiv “stram-op” time til dig der gerne vil have tonet kroppen og blive stærkere. Træningen foregår til energisk musik i passende tempo.

Hvilke redskaber bruger vi
Kettlebells, Bodybars, Træningsbolde, Elastikker, Sjippetov og meget andet.

Hvem kan være med?
Bodytoning er for alle aldre og niveauer.

Book din første bodytoning time her